RODDBÅTAR FÖR ALLA

Nybörjare eller expert, rodd har aldrig varit så enkelt!

DIN LITEBOAT BÖRJAR PÅ 68500.- SEK

Sjöar, åar och vår fantastiska kust väntar på dig

Rodd är inte bara möjligt på de platser som har en brygga. Med en stabil roddbåt kan du ro var som helst, på sjöar, våra åar eller havet. Åk till de vackraste vattnen med din Liteboat på biltaket och upptäck naturens skönhet: små åar och kanaler, trolska sjöar och vackra kuster. Ditt äventyr kan vara en eftermiddag på en sjö eller en flera dagar lång roddresa för att upptäcka vår skärgård. Låt dina tankar löpa fritt, glöm gränserna. Vattnet är där – året runt.

Lätta, stabila och enkla att ro – det här är Liteboats

En roddbåt behöver inte nödvändigtvis vara smal och lång. Liteboats, designade av Sam Manuard, en fransk marinarkitekt känd för sina kappseglingsyachter, är stabila och lätta att ro. Ett nytt koncept för roddbåtar för fritidsbruk. Liteboats tillverkas i Frankrike med hjälp av en innovativ produktionsprocess. Efter en kort tids övning kommer du att kunna glida fram och styra din båt själv en härlig känsla av att få njuta av denna frihet. Du kommer att känna dig trygg oavsett ålder och kondition. Den härliga känslan av att glida fram över vattnet kommer att locka dig ut på sjön.

Lär dig ro – investera i din hälsa!

Våra roddbåtar har valts ut av flera roddklubbar runt om i världen och är perfekta för att lära sig ro och att utvecklas. Rodd är en komplett sport, utan stötbelastning i kroppen, och är erkänd som en av de bästa sporterna för att förbättra sin hälsa. Förutom de fysiska fördelarna kommer kontakten med naturen också att hjälpa dig att varva ner och slappna av! Rodde du för länge sedan? eller vill du bara börja? Vi finns här för att hjälpa dig att få ut det bästa av denna sport, med dedikerade videohandledningar, kontakter med roddklubbar och tränare och en hel del innehåll tillgängligt online. Ta bara det första steget, vi kommer att finnas vid din sida i början av ditt nya äventyr. Vi lovar!

Sjöar, åar och vår fantastiska kust väntar på dig

Rodd är inte bara möjligt på de platser som har en brygga. Med en stabil roddbåt kan du ro var som helst, på sjöar, våra åar eller havet. Åk till de vackraste vattnen med din Liteboat på biltaket och upptäck naturens skönhet. Vattnet är där – året runt.

LÄTT, STABIL & ENKEL = LITEBOATS

En roddbåt behöver inte nödvändigtvis vara smal och lång. Liteboats är stabila och lätta att ro, tillverkade i Frankrike med en innovativ produktionsprocess. Du kommer att känna dig trygg oavsett ålder och kondition.

LÄR DIG RO, INVESTERA I DIN HÄLSA

Rodd är en komplett sport, utan stötbelastning i kroppen, och är erkänd som en av de bästa sporterna för att förbättra sin hälsa. Rodde du för länge sedan? eller vill du bara börja? Ta bara det första steget, vi kommer att vara vid din sida i början av ditt nya äventyr.

Begär mer information